CULOARE SNS GELOUS DIPPING POWDER PE UNGHIE NATURALA

I. ETAPELE DE PREGATIRE

Inainte de a efectua orice operatiune, intotdeauna, dezinfectati mainile clientului cu alcool 100%, precum si mainile proprii

Pasul 1

Dati forma la toate cele 10 unghii

Pasul 2

Impingeti cuticulele (daca se foloseste substanta de îndepartare a cuticulelor, clientul trebuie sa se spele pe maini înainte de pasul 3).

PASUL 3

Piliti cu buferul (bafuiti) toate cele 10 unghii

PASUL 4

Daca se foloseste o solutie cu pre-aderare,pre-bonded, treceti la pasul urmator. Daca nu, aplicati E.A. Bond pe toate cele 10 unghii si uscati-le bine cu un prosop de hartie.

II. PASII DE SCUFUNDARE IN PUDRA

PASUL 1

Aplicati Gelous Base pe toata unghia..

PASUL 2

Scufundati în SNS Gelous Color Dipping Powder si scuturati surplusul de pudra. Repetati acest pas pentru toate cele 10 unghii.

PASUL 3

Stergeti de praf toate cele 10 unghii cu peria de acrilic asigurandu-va ca ati ajuns si dedesubtul unghiei. Apoi repetati pasii 1 si 2 pentru al doilea strat.

PASUL 4

Aplicati un strat subtire de Gelous Base, apoi scufundati în Natural Set Sheer. Repetati operatiunea pentru toate cele 10 unghii si apoi aplicati Sealer Dry pe toate unghiile

III. PASII DE FINISARE/FINISH

PASUL 1

Dati forma unghiilor. (puteti folosi masina cu hartie glasspapier fina în jurul cuticulei: folositi viteza mica în cazul în care suprafata unghiei este ondulata).

PASUL 2

Lustruiti (buff-uiti) unghiile si spalati mainile.

PASUL 3

Aplicati Sealer Dry pe toate cele 10 unghii si apoi stergeti-le cu un prosop de hartie.

PASUL 4

Aplicati rapid primul strat de Gel Top, cat de subtire posibil pe 5 unghii. Apoi reaplicati al doilea strat în acelasi fel. Repetati în acelasi mod la a doua mana.

PASUL 5

Asteptati 1-2 minute. Aplicati uleiul cu vitamine si masati mainile pentru a termina.

OBSERVATII:

  1. Indoiti intotdeauna degetul la 90 de grade inainte de a scutura degetul.
  2. Cand aplicati Gelous Base, aplicati cu pensula in pozitie orizontala. Mergeti de la stanga la dreapta cu miscari lungi, apoi mergeti din dreapta lin înapoi spre stanga – înainte de scufundare
  3. Aplicati Gel Top rapid si foarte subtire, primul strat, altfel e posibil ca unghia sa nu se usuce si peria sa se intepeneasca, din 3 miscari rapide, mijloc, stanga, dreapta (numarati mental pana la 3, cand ajungeti la 3 pensula trebuie sa nu mai fie pe unghie). Al doilea strat poate fi dat mai incet!
  4. Dupa fiecare client, spalati întotdeauna peria de praf cu alcool 100% si uscati bine.
  5. Cand utilizati Gel Top si Gelous Base, evitati cuticulele sau poate duce la probleme de ridicare.
  6. Pentru a evita ciobirea varfului, aplicati un strat de Sealer Dry sub unghii, apoi aplicati un strat foarte subtire de Gel Top pentru a proteja de apa care poate duce la ciobire.
  7. Dupa fiecare aplicare(fiecare deget) stergeti foarte usor pensula pe un servetel/prosop de hartie care nu lasa scame, pentru a inlatura orice urma de pudra de pe pensula si pentru a evita introducerea de pudra in solutii. Aceasta ajuta si la pastrarea pensulei moale si curata si evitarea contaminarii solutiilor cu diferite culori