Plasarea unei comenzii online prezinta o serie de avantaje:

– Comenzile pot fi inregistrate la orice ora;

– Poti verifica direct din contul tau LUXCARE statusul comenzii de la inregistrare pana la livrare.

Secțiune goală. Editare pagină pentru a adăuga conținut aici.

Modalitatile de plata acceptate sunt:

 • Numerar – la livrare
  Pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda.
 • Transfer Bancar direct
  Efectuază transferul bancar direct în contul nostru. Folosește numărul comenzi ca referință de plată. Comandă nu va fi expediată până nu vom avea confirmarea transmiterii fondurilor în contul nostru.
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
  Daca ati ales metoda de plata ” Card Visa/Maestro/Mastercard „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
  se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

  Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
Secțiune goală. Editare pagină pentru a adăuga conținut aici.

Nu exista o valoare minima a comenzii.

Secțiune goală. Editare pagină pentru a adăuga conținut aici.

De obicei comanda poate fi anulata sau modificata direct din sectiunea Contul meu, in caz contrar, clientul poate modifica sau anula o comanda pana in momentul expedierii acesteia, prin solicitare scrisa la adresa de e-mail:sns@luxcare.ro sau telefonic la numarul 0742 86 44 44 (0742 UNGHII)

Secțiune goală. Editare pagină pentru a adăuga conținut aici.

Da, se poate alege o alta adresa pentru livrare. Inainte de finalizarea comenzii, in sectiunea ADRESA DE LIVRARE, la butonul SCHIMBA ADRESA, se pot trece noile date